professionelt online webinar

Christina Klitsgaard - We Love Emails

Professionelt Online Webinar

Liveproduktion af Online Webinar på Facebook Live for Christina Klitsgård E-mail Marketing guruen stifteren samt ejeren af WeLoveEmails.  

Udfordringen

Christina har et stort behov for at kunne gå live på sin Facebook-side samt i de adskillige Facebook-grupper hvor mange af hendes kunder befinder sig. Hun bruger Facebook Live til to formater: Et til sin offentlige Facebook-side og et andet til sine lukkede Facebook-grupper.

Christina er en stjerne foran kameraet, men vil ikke koncentrere sig om teknikken. Hun lever af at rådgive og holde kurser indenfor E-mailmarkedsføring og det er vigtigt for hende at kunne nå ud til sit publikum uden nødvendigvis at være fysisk tilstede. Denne udfordring har vi hjulpet hende med.

» Jeg har sgu’ fået respekt for, at man skal hyre eksperter ind på de områder, hvor man selv er grøn som en agurk. Og så synes jeg, det er alle pengene værd dels at vide, at skidtet kører – og at de Facebook-lives, jeg sender med Simon er 112% mere proffe end hvis jeg selv sad og baksede med knapperne. «
Christina Klitsgaard, indehaver af WeLoveEmails.

Løsning 

Timing, nyhedsværdi og frem for alt kvalitet har topprioritet for Christina. Formatet vi typisk producerer for Christina, er online Webinarer på Facebook Live. Hun gør meget ud af sine PowerPoints så vi sørger for at hendes præsentation blev løbende klippet direkte ind så det fremstår som en naturlig del af udsendelsen.

» Det har kæmpe betydning for mine seere, at de kan se mine præsentationer i høj kvalitet imens jeg sender live. «

Vi tager os af hele produktionen, herunder klip imellem kameravinkler, sørger for at lyd, lys og billede er fejlfrit. Dermed kan Christina koncentrere sig om at formidle det gode indhold.

Udbytte

Ved hver livestreaming er der imellem 200-500 aktive deltagere. De stiller spørgsmål og interagerer med Christina – live. Den samlede produktionskvalitet i form af billede, lyd og lys understøtter nu i høj grad det indhold som Christina formidler.

Christinas webinarer har nu samme høje kvalitet som ved et fysisk seminar eller foredrag. Den store forskel er, at hun når langt flere personer.

» Jeg er fan! Og så er jeg faktisk gået hen og blevet afhængig af Simon og Louise. Jeg troede, det var ‘piece of cake‘ at sende live på Facebook – og havde allerede lovet flere hundrede mennesker at undervise dem live en søndag aften. Men ak og ve – det viste sig, at der var flere udfordringer fordi, jeg havde valgt at sende live i en lukket gruppe – og også skulle vise deltagerne slides.

Jeg ringede til Simon i panik fredag. Søndag sendte vi live med NUL problemer. Deltagerne var glade – og jeg var lettet. Det ville have gået helt galt på egen hånd …. 

Seernes oplevelse

Med Christinas godkendelse, har vi fået lov til at vise et eksempel fra det seneste webinar. Har du også et webinar du skal have afviklet, hvor du ikke vil koncentrere dig om teknikken? Så kontakt os og giv dine kunder en ekstra god oplevelse.

Produkt

Komplet liveproduktion
Postproduktion

Platform

Facebook Live

Effekt

Godt indhold til kunderne
Positiv effekt på PR og marketing

Christina Klitsgaard webinar

Vil du også slippe for teknikken?

Så lad os livestreame dit næste webinar. Udfyld formularen  – så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.