Privatlivspolitik

Hos LivePro passer vi godt på dine data. Vi bruger din data til at udsende beskeder i forbindelse med indgået samarbejde, nye tilbud samt påmindelser.

Hvilke data behandler LivePro ApS?

Vores kunder er andre virksomheder og vi arbejder ofte i journalistisk øjemed. Vi producerer video content for vores kunder og opbevarer dermed som hovedregel navn, e-mail adresse, adresse og telefonnummer – og i de fleste tilfælde også billede- og videomateriale.

Når du indgår et samarbejde med LivePro ApS har vi ved færdige produktioner som udgangspunkt ubegrænsede rettigheder til materialet medmindre, der er indgået en særskilt aftale.

LivePro ApS og vores kunder har ret til at bringe video, billede- og skriftligt materiale på egen hjemmeside samt egne sociale kanaler (jf. loven om ophavsret). Som udgangspunkt offentliggøres materialet dog kun efter kunden har publiceret det materiale vi har produceret for kunden.

IP-adresser

På https://www.livepro.dk indsamles der i visse tilfælde IP-adresser, som bruges til analysere trafik, adfærd på hjemmesiden samt besøgende.

CPR-numre

Vi opbevarer kun CPR-numre i forbindelse med retslige forpligtelser.

Hvem behandler data?

LivePro ApS er et anpartsselskab og derfor behandles persondata af virksomheden.

Persondata er opbevaret i enten mailkartotek, på computer eller andre harddiske, som kun medarbejdere ansat i LivePro ApS har adgang til. Dog kan det i tilfælde af større produktioner ske, at data behandles i samarbejde med én eller flere samarbejdspartnere.

Kunden har enhver tid ret til at få oplyst, om der indgås et samarbejde, der vedrører persondata. Herunder har kunden ret til at få persondata udleveret og/eller slettet.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og den dataansvarlige sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for LivePro’s aktiviteter. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

På LivePro ApS’ hjemmeside samt i medarbejdernes mailsoftware benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på LivePro ApS’ vegne og må ikke anvendes til egne og personlige formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Samtykke

LivePro ApS tager udgangspunkt i Dansk Journalistforbunds fortolkning af loven vedr. samtykke.

Et samtykke skal gives til et eller flere specifikke formål. Samtykket skal altså være konkretiseret, så personen ved, hvad personoplysningen skal bruges til. Man kan have ret til at behandle en personoplysning på et andet grundlag, fx:

  • Behandlingen er nødvendig for at kunne opfylde en aftale, som personen er part i.
  • Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, der påhviler den dataansvarlige.
  • Et ansættelsesforhold nødvendiggør behandlingen.
  • Du har en berettiget interesse.

Indsigt og klager

Du kan til enhver tid bede LivePro ApS om at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig og/eller få slettet dine oplysninger (herunder billede- og videomateriale).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til simon@livepro.dk.

Hvis du vil klage over LivePro ApS’ behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata LivePro ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

LivePro ApS respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder LivePro ApS sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at LivePro ApS ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og LivePro ApS.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå livepro.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

LivePro ApS har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger livepro.dk;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

LivePro ApS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med LivePro ApS på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til LivePro ApS
LivePro ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

LivePro ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

LivePro ApS benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre livepro.dk og markedsføring fra LivePro ApS
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken LivePro ApS eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af LivePro ApS selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på livepro.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på LivePro ApS’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

LivePro ApS kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på livepro.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt LivePro ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på LivePro ApSvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra LivePro ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

LivePro ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra LivePro ApS slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.