Hos LivePro passer vi godt på dine data. Vi bruger dine data til at udsende beskeder i forbindelse med indgået samarbejde, nye tilbud samt påmindelser.

Hvilke data behandler LivePro ApS?

Vores kunder er andre virksomheder og vi arbejder ofte i journalistisk øjemed. Vi producerer video content for vores kunder og opbevarer dermed som hovedregel navn, e-mail adresse, adresse og telefonnummer – og i de fleste tilfælde også billede- og videomateriale.

Når du indgår et samarbejde med LivePro ApS har vi ved færdige produktioner som udgangspunkt ubegrænsede rettigheder til materialet medmindre, der er indgået en særskilt aftale.

LivePro ApS og vores kunder har ret til at bringe video-, billede- og teskt-materiale på egen hjemmeside samt egne sociale kanaler (jf. loven om ophavsret). Som udgangspunkt offentliggøres materialet dog kun efter kunden har publiceret det materiale, vi har produceret for kunden.

IP-adresser

På https://livepro.dk indsamles der i visse tilfælde IP-adresser, som bruges til analysere trafik, adfærd på hjemmeside samt besøgende.

CPR-numre

Vi opbevarer kun CPR-numre i forbindelse med kontraktuelle forpligtelser og processer.

Hvem behandler data?

LivePro ApS er et anpartsselskab og derfor behandles persondata af virksomheden.

Persondata er opbevaret i enten mailkartotek, på computer eller andre harddiske, som kun medarbejdere ansat i LivePro ApS har adgang til. Dog kan det i tilfælde af større produktioner ske, at data behandles i samarbejde med én eller flere samarbejdspartnere.

Kunden har enhver tid ret til at få oplyst, om der indgås et samarbejde, der vedrører persondata. Herunder har kunden ret til at få persondata udleveret og/eller slettet.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og den dataansvarlige sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for LivePro's aktiviteter. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

På LivePro ApS' hjemmeside samt i medarbejdernes mailsoftware benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på LivePro ApS' vegne og må ikke anvendes til egne og personlige formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Klik her for at gå til cookie-politik