Ved åbningen af Knuthenborg Safariparks Dinosaurskov, stod vi klar til at dække begivenheden med vores vært. Vi sendte åbningen live på Facebook og gav seerne mulighed for at interagere direkte med eksperter fra parken.

Engagerende oplevelse for seerne

Knuthenborg havde et brændende ønske om at nå ud til så mange som muligt. Selve åbningen havde en høj nyhedsværdi i forvejen. Så for at ride med på bølgen og give målgruppen på Facebook en nærværende, underholdende og involverende oplevelse, valgte Knuthenborg at sende åbningen – live på Facebook.

» LivePro var enormt professionelle og proaktive i vores samarbejde. De sørgede selv for at være rigtig godt klædt på til dagen, hvor vi havde behov for, at deres professionelle vært talte om noget så nørdet som dinosaurer. «

Miriam Hindsgaul, Kommunikationschef hos Knuthenborg Safaripark.

Livestreaming var et oplagt medie at bruge til denne begivenhed. Alle dem der ikke havde mulighed for at være med fysisk, kunne se med på Knuthenborgs Facebook-side og deltage i åbningen.

Vi brugte vores faste vært Sarah til at guide seerne igennem livestreamingen. Derudover interviewede hun også bl.a. andet ejeren Kristoffer Knuth, Rosa fra Bagedysten og dinosaureksperten Poul.

For at gøre hele eventet så nærværende som muligt, sørgede vi for at seerne kunne skrive spørgsmål via Facebook Live og få svar LIVE fra Poul.

Resultat

Det blev en kæmpe succes! Mange fulgte med under livestreamingen og der blev stillet en masse relevante spørgsmål.

» Som virksomhed følte vi os helt trygge ved at overlade skærmtiden til dem, og de arbejdede selvstændigt gennem hele processen. Vi var også meget imponerede over Sarahs naturlige værtsevner og kvaliteten af live-udsendelsen generelt.«

Knuthenborg Safaripark fik i forbindelse med livestreamingen bredt budskabet om det nye område ud til endnu flere potentielle besøgende. De har fået nye Facebook-følgere, større eksponering, høj nyhedsværdi og slog tilmed egne rekorder i besøgstal.

Sammendrag

Når vi sender live for vores kunder, optager vi altid samtidig al videomaterialet. Det er nemlig guld værd og kan bruges til rigtig mange ting. Eksempelvis til nedklipning af et sammendrag som kan bruges til promovering af næste års event.

Se vores eget sammendrag fra åbningen af dinosaurskoven lige her.

Produkt

Event livestreaming
Tilrettelæggelse
Professionel vært

Platform

Facebook Live

Effekt

Interaktion med følgere
Flere besøgende i parken

livestreaming

Direkte interaktion med målgruppen. What’s not to like?

Så lad os livestreame dit næste event. Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.