Livestreaming

Livestreaming på de sociale medier, foretaget på Smartphones, er blevet rigtig populært. Hvis du selv har prøvet dette, ved du måske, at resultatet ofte bliver både rystet og knap så inspirerende for dine seere. Derfor vil vi gerne hjælpe dig videre til et flottere resultat, så din livestreaming bliver relevant og engagerende for dine følgere.

Vores team består af en producer og en kameraoperatør, der sammen løser alle opgaver på bedst mulige vis. Hvis du har brug for en komplet tilrettelæggelse og afvikling, medbringer vi alt fra professionelle kameraer og mikrofoner til lys. Hvis du derimod gerne selv vil producere din livestreaming, stiller vi rådgivning og sparring til rådighed, så du kan indkøbe det rigtige udstyr og lære at afvikle livestreamingen.

Når vi afvikler din livestreaming, sidder vores producer og klipper mellem kameraer live, og det endelige output-signal streames herefter direkte ud på jeres Facebook-side, YouTube-kanal eller hjemmeside. Seerne kan aktivt kommentere, stille spørgsmål eller deltage i afstemninger, og du kan følge med i interaktionen og inddrage dette i din livestreaming.

Kontakt os

Uanede muligheder

Ønsker I at livestreame til et lukket publikum?

Vi får flere og flere henvendelser fra kunder som ønsker at kunne livestreame til et lukket (eventuelt betalende) publikum. Dette er muligt hos os og vi leverer alt hvad der skal til.

LivePro kan bla. bookes til streaming af:

  • Foredrag
  • Konferencer
  • Webinarer
  • Pressemøder
  • Auktioner
  • Sportsbegivenheder
  • Produktlaceringer
  • Lukkede arrangementer
  • Koncerter

Professionel livestreaming i 3 steps

1: FORBEREDELSEN
Vi sætter os ned med jer og taler mulighederne igennem. Spørgsmål såsom hvordan skal livestreamingen foregå i detaljer, hvad skal der lægges fokus på, hvor mange kameravinkler skal der bruges m.m. besvares i denne proces.

2: ACTION!
Vi går live direkte på jeres Facebook-side eller YouTube-kanal. Imens livestreamingen er i gang, kan seerne interaktivt stille spørgsmål og kommentere. Vores producer live-klipper imellem kameravinklerne og har ansvaret for en succesfuld produktion.

3: IT’S A WRAP!
Livestreamingen afsluttes og den færdige produktion ligger allerede klar til deling på jeres Facebook-side eller YouTube-kanal. Vi optager alle kameravinkler uafhængigt af liveklipningen og alt råmateriale kan udleveres til kunden efterfølgende hvis dette ønskes.

Eksempel på livestreaming til Facebook

Live fra åbningen af Dinosaurskoven

VI ÅBNER DINOSAURSKOVEN 🦖🦕🌲I dag åbner vi endelig vores KÆMPE nyhed Dinosaurskoven, og vi har glædet os SÅ meget til at vise jer det hele!Her ser du med LIVE til åbningen. Har du spørgsmål? Så stil dem til vores vært 🤗

Slået op af Knuthenborg Safaripark i Fredag den 27. april 2018

Eksempel på livestreaming til Youtube