Livestreaming

Lenovo gik live fra Danmarks største IT-messe og nåede mange tusinde mennesker

Derfor er livestreaming populært, nutidigt og samtidig en rigtig god forretning

Flere og flere virksomheder og brands bevæger sig væk fra den traditionelle reklame, PR og markedsføring for i stedet at benytte egne platforme og distributionskanaler til at nå ud til, engagere og gå i dialog med kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Det giver virksomhederne redaktionel frihed til at publicere præcist det indhold, de budskaber og ’virksomhedsnyheder’, som skaber størst værdi for deres målgruppe. Vi lever i en digital tidsalder og i den forbindelse, giver livestreaming unikke muligheder.

Økonomisk er der også store fordele at hente: Sælg online-billetter til din konference, livestream det næste Townhall-møde fra hovedkontoret (og lad medarbejdere overalt i verden se med online) eller send produktlanceringen live på Facebook og øg interessen markant.

LivePro er virksomhedernes hjælpende (tekniske) hånd i denne nye medievirkelighed. Vi har gjort det til vores mission at udbrede kendskabet til det enorme potentiale i livestreaming. Vi varetager ’alt det tekniske’, så virksomhedernes livestreaming altid får den topprofessionelle indpakning, indholdet og målgruppen fortjener.

Når vi afvikler din livestreaming, sidder vores producer og klipper mellem kameravinkler, og det endelige resultat streames direkte ud på de kanaler du ønsker. Om det er jeres Facebook-side, YouTube-kanal eller en afspiller på egen hjemmeside.

Sendes livestreamingen til de sociale medier, kan seerne aktivt kommentere, stille spørgsmål eller deltage i afstemninger – og du kan følge med i interaktionen og inddrage dette som et engagerende element i udsendelsen.

Ta’ en snak med Louise om mulighederne

Louise Bidstrup
Partner og koordinerende producer

Direkte telefon: +45 41285635
E-mail adresse: louise@livepro.dk

Louise Bidstrup - LinkedIn

Du får meget mere end bare livestreaming

Vi optager det hele
Hos os er det en standard, at vi optager alt hvad vi livestreamer. Det betyder at du har mulighed for at bruge optagelserne efterfølgende.

Livestreamer vi eksempelvis din konference, kan vi tilbyde at udklippe de enkelte oplæg som du efterfølgende kan lægge online.
Når vi er ude og livestreame events, er det oplagt at bruge optagelserne i en sammenklippet eventfilm efterfølgende.

Knuthenborg Safaripark involverede seerne – live på Facebook

Ved at sende deres åbning live på Facebook, nåede parken ud til mange tusinde potentielle gæster.

Vores faste vært, Sarah Skrivergaard, ledte seerne igennem udsendelsen og det øgede i den grad interessen for parkens nye dinosaurskov.