Live fra konference og Awardshow

Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed indenfor fagmedier med mere end 50 medier i Danmark, Norge og Sverige. De afholdt for første gang deres konference om bæredygtigt byggeri, og de ønskede at sprede budskabet længere ud end de fysiske rammer kunne klare. De ville også give deres læsere mulighed for at være en del af den efterfølgende prisoverrækkelse.

LivePro som nyhedsformidler

Denne dag agerede vi Nordiske Mediers nyhedsformidler, og vores primære opgave var at yde gnidningsfri livestreaming med professionel lyd og billede. Dermed kunne det online publikum få en rigtig god oplevelse. Eventet blev livestreamet til YouTube og på deres hjemmeside.

PR værdi der kunne mærkes

Ved at livestreame arrangementet kunne Nordiske Medier dele resultatet af deres event med omverdenen – fremtidige deltagere såvel som partnere og interessenter. PR- værdien for Nordiske Mediers event er blevet større, og livestreamingen har desuden skabt fokus på Nordiske Mediers virke i forbindelse med bæredygtigt byggeri.

Sammendrag

Når vi sender live for vores kunder, optager vi samtidig al videomaterialet. Det er nemlig guld værd og kan bruges til rigtig mange ting. Eksempelvis kan det bruges til nedklipning af et sammendrag til promovering af næste års event.

Se sammendraget fra Building Awards lige her.

Produkt

Konference
Event livestreaming

Platform

YouTube Live
Egen hjemmeside

Effekt

PR-værdi
Større målgruppe
Flere seere

konference og awardshow
Lise Rønne var vært til aftenens awardshow.

Skal din næste konference nå ud til hele verdenen?

Så lad os starte en dialog. Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.