Mobile videoløsninger

Udstyr der er nemt at tage med og hurtigt at sætte op

En mobil videoløsning er for dig, der ikke ønsker et videostudie, hvor udstyret er fast monteret i lokalet - men tværtimod gerne vil kunne optage og livestreame f.eks. ude hos dine kunder, samarbejdspartnere eller på forskellige lokationer eller afdelinger i din virksomhed.

Mobile videoløsninger

Når vi leverer mobile videoløsninger, gør vi det ud fra principperne om, at det skal være:

  • skræddersyet til dine behov (og dit budget)
  • sikkert og nemt at tage med
  • hurtigt at sætte op
  • let at betjene

Et transportabelt setup i høj kvalitet designet til dine behov

Vi har specialiseret os i at designe, samle, konfigurere og levere komplette videosetups, som er skræddersyet til dine behov, og vi bygger dem ind i flightcases og racks, så de er kompakte og robuste samt nemme at transportere.

Alt er i høj kvalitet, og der er tænkt over alle detaljer, som f.eks. hvis du gerne vil optage interviews med to eller flere personer foran kameraet, skal du have flere mikrofoner og tilhørende inputs i dit rack. Og vil du lave nærbilleder af en maskine, mens du fortæller om dens funktioner, får du et setup med minimum to kameraer.

Vores tekniker Christian viser dig, hvor hurtigt og nemt det er at pakke udstyret ud og sætte det op ->

Mobile videoløsninger

Programmering af setuppets funktioner så det er let at betjene

For os er det vigtigt, at du kan betjene udstyret uden at være videograf eller livestreamingtekniker. Vi sørger derfor altid for at programmere setuppets funktioner, lave genvejstaster og opsætte systemet, så det altid starter i samme udgangspunkt og er nemt at gå til.

Da vi ved, at det er vigtigt, at dine videooptagelser, webinarer og livestreaminger får et professionelt udtryk, der er i tråd med din visuelle identitet, kan vi f.eks. programmere genvejsknapper, der gør det nemt for dig at lave navneskilte, grafik, introer, outroer osv.

Vi gør det også nemt for dig at overføre den optagede video til dit fællesdrev for efterfølgende at kunne redigere den og til sidst distribuere den.

Vi er med dig hele vejen

Du kan købe den samlede udstyrspakke hos os, og vi hjælper dig med at planlægge, overskue og indkøbe det hele, så du får den bedste og mest brugervenlige løsning.

Hvis vi f.eks. leverer robotkameraløsninger, går der kun et enkelt kabel ud til hvert kamera, hvori der er strøm, kontrol, video, audio osv. - altså i et samlet kabel.

Når vi har færdigprogrammeret og samlet udstyret - og det er tid til oplæring og ibrugtagning - er vi også lige ved din side, indtil du er fortrolig med udstyret.

 

Mobile videoløsninger

Lad dig inspirere af nogle af de mobile videoløsninger, vi har leveret til andre virksomheder

"Løsningen fra LivePro har oversteget vores vildeste forventninger (...), og vi har allerede talt med LivePro om nogle nye funktioner, som vi godt kunne tænke os at få implementeret i systemet. Dem glæder vi os rigtig meget til at få afprøvet."

Carsten Suhr
Servicechef, Flexicon

"LivePro startede vores samarbejde med at komme på besøg med en masse udstyr under armene. Her kiggede vi på kameramuligheder, og de viste mig, hvor brugervenligt de kan lave systemet.
Vi er meget glade for vores nye videokit, som er programmeret præcist til vores behov."

Gitte Grønning
Timelærer og projektleder, TEC

Er en fast studieløsning mere dig?

Vi omdanner også gerne dit mødelokale til et komplet videostudie - se mere på siden Specialbygget videostudie.

Vil du gerne have en skræddersyet mobil videoløsning i høj kvalitet?

Kontakt os gerne for en snak om, hvordan det kunne se ud 🙂

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Mobile videoløsninger