livestreaming af forelæsning

Ingeniørforeningen, IDA

Livestreaming af forelæsning

Om casen

Niels Bohr-medaljen blev i 2018 givet til Professor Jens Nørskov, og han skulle præsentere sin forskning foran branchefolk og studerende.

Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) er både overrækker af medaljen samt arrangør af disse forelæsninger, og de ønskede også at vise forelæsningerne til alle deres medlemmer og andre interesserede.

IDA søgte derfor en partner til at afvikle professionel livestreaming af forelæsningerne, så alle interesserede kunne se med online.
De lagde især vægt på, at de ville have en selvkørende samarbejdspartner, som var ekspert på området. De kunne således koncentrere sig om koordinering og kommunikation med deres publikum.
LivePro blev derfor det naturlige valg til livestreaming af forelæsningerne.

Forelæsningerne blev altså afholdt med både et fysisk publikum samt et online publikum.

Livestreaming på IDA’s hjemmeside

IDA valgte at opsætte en landingside på deres hjemmeside, så seerne let kunne finde frem til livstreamingen og se med direkte på hjemmesiden.

Forelæsningerne blev afholdt på Den Sorte Diamant og Frederiksberg Gymnasium, som begge er flotte og stilrene bygningen. Vi sørgede derfor for at lave et diskret og flot setup på begge lokationer.

Masser af online seere

Mange af IDA’s medlemmer så med online. Derudover havde mange skoleklasser og fysik-hold rundt omkring i Danmark samlet sig foran deres storskærme og så på den måde forelæsningerne sammen via hjemmesiden.

IDA’s formål som forening er at afholde kurser og foredrag for deres medlemmer samt at gøre flere unge interesserede i ingeniørfaget.

Med denne livestreaming kunne medlemmer såvel som unge fysik-studerende opnå indsigt i Jens Nørskovs forskning samt lære mere om arbejdet bag Niels Bohr-medaljen.

Produkt

Komplet liveproduktion
Planlægning
Rådgivning

Platform

TwentyThree
Egen landingsside

Effekt

Positiv effekt på PR og marketing
Godt indhold til medlemmerne

livestreaming foredrag

Vi vil rigtige gerne livestreame dit næste foredrag

Så lad os starte en dialog. Udfyld formularen – så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.