Medicinsk Tidsskrift

International online konference

Medicinsk Tidsskrifts positionering inden for formidling af den sidste nye medicinske viden er steget markant efter, at de er begyndt at afholde online konferencer i høj kvalitet.
De er nu i stand til at tiltrække internationale læger som medvirkende, og der er rift om sponsorpladserne.

Medicinsk Tidsskrift er en udgivervirksomhed, som indtil for nogle år siden kun har formidlet viden skriftligt på deres hjemmeside i artikelform efter møder, hvor lægerne kom og fx fortalte om nye studier og forskning inden for behandling.
Nu foregår det live direkte fra deres egen web-TV-kanal som en 100% international online konference eller som et hybridevent.

international online konference

Fra online tidsskrift til online konference

Coronaepidemien kickstarterede behovet for at gå live, men inden da havde der i længere tid været et stigende krav fra sponsorerne om at kunne være mere synlige, hvilket var en vigtig medvirkende faktor, da indholdet skal være gratis for Medicinsk Tidsskrifts læsere, og hjemmesiden er sponsor- og reklamebaseret.
Desuden havde ønsket længe været fra virksomheden selv at kunne nå længere ud end kun til læserne på deres egen hjemmeside.

LivePro blev den tekniske samarbejdspartner

Medicinsk Tidsskrift havde brug for teknisk ekspertise, da det er vigtigt, at lyd, billede og hele seer- og deltageroplevelsen, interaktion m.m. er i høj kvalitet og fungerer uden problemer.
De hyrede derfor LivePro, som helt konkret tog ansvaret for alt det tekniske ifm. live-arrangementerne både før og under afvikling. Dette inkluderer bl.a. test af internet, test med oplægsholdere, klip mellem oplægsholderne og deres slides osv..

international online konference
international online konference

Ny platform

Vi er i skrivende stund ved at hjælpe Medicinsk Tidsskrift med at skifte til platformen, twentythree.com, hvorfra de kan afvikle deres webinarer på en endnu bedre og endnu mere professionel måde samt få adgang til et ukompliceret tilmeldingssystem og indsigt i interaktionerne.

international online konference

Skal vi hjælpe dig med at bringe dit næste event online?

Udfyld kontaktformularen hvorefter vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.