Årets show blev livestreamet direkte fra DTU, og der var masser af interaktion i form af konkurrencer, quizzer og afstemninger. Desuden var der indslag fra landets forskellige videnskabsklubber, hvor børneforskerne fortalte om deres oplevelser. Og så havde vi en direkte forbindelse til Asger fra Randers Regnskov.

Videnskabsklubben tilbyder et 7 ugers forløb for børn i 4.-6. klasse inden for et givent emne hvor de får lov at være børneforskere. Her får de lov til at udforske verdenen omkring os ved brug af videnskabelige forskningsmetoder.
Det foregår på gymnasierne, og mentorerne er frivillige gymnasieelever. Ved forløbets afslutning får de et diplom, og hele året rundes af med et afslutningsshow.

Livestreamet afslutningsshow

Genopfindelse af afslutningsshowet

Det er logistisk umuligt at samle alle deltagerne og alle deres familier og venner på én dag på ét sted til afslutningsshowet, da videnskabsklubberne jo ligger spredt rundt omkring i hele landet.

Men da Coronapandemien tvang arrangøren til at tænke konceptet anderledes og blev enige om at livestreame hele showet, åbnede det op for en helt ny verden, hvor alle kunne være med på samme tid. Det muliggjorde både, at alle landets børneforskere kunne være repræsenteret, og at alle deres familier og venner kunne se med og deltage i sjove aktiviteter.

LivePros bidrag

LivePro var med fra start af og har stået for produktion af hele showet og sparring omkring indholdet og værktøjer til interaktion samt levering af teknisk udstyr. I samarbejde med Videnskabsklubben er showet blevet udviklet fra år til år og har haft forskellige indholdselementer.

Det første år byggede LivePro et pop-up studie, som skulle danne rammerne for showet, sidste år var det på DTU – og i år sender vi afslutningsshowet live fra Experimentarium.

Livestreamet afslutningsshow
Livestreamet afslutningsshow

Det skal være sjovt både at VÆRE med og SE med

Fælles for showene har været, at det skulle handle om børneforskerne og deres mentorer, at der har været sjove og spændende indslag, og at hele familien har kunnet sidde og hygge sig med popcorn og se med hjemme fra stuerne og børneværelserne og få en god oplevelse ud af det.

 

Charlotte Price Hoffmann, PR- og kommunikationsansvarlig, udtaler:

”Vi har flere gange benyttet os af LivePro til at livestreame events og har været ovenud tilfredse hver gang. Professionelt, strømlinet og uden slinger i valsen. De har styr på, hvad de laver”.

 

Livestreamet afslutningsshow

Skal vi hjælpe dig med at bringe dit næste event online?

Udfyld kontaktformularen hvorefter vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.