Med deres løsning til en live remote FAT kan Flexicon nu levere en hurtig og præcis service til deres kunder, lige meget hvor de befinder sig henne i verdenen, og den er både mere miljøvenlig og økonomisk.

Watson-Marlow Flexicon A/S er eksperter i fyldeløsninger til den farmaceutiske industri.

Når kunden har bestilt en maskine hos dem, skal de verificere, at det er den rigtige løsning, som kunden har fået leveret. Til det formål udfører de en FAT (Factory Acceptance Test).

FAT´en har tidligere foregået på den måde, at kunden er kommet til Flexicon for at se udstyret, overvære testen og godkende det hele.

Live remote FAT i høj kvalitet som kan optages

Coronapandemien bevirkede, at denne fremgangsmåde ikke længere fungerede, og Flexicon forsøgte at lave en online-udgave af FAT´en med mobiltelefon og webkamera.

Det kom ikke til at fungere tilfredsstillende, og reaktionerne fra kunderne var negative.

Derfor tog servicechef, Carsten Suhr, kontakt til LivePro, der tog udfordringen op og kom med en løsning, som gør, at Flexicon nu er i stand til at udføre en live remote FAT, uden at kunden behøver at være fysisk til stede.

Liveoptagelserne kan også optages og gemmes for efterfølgende at blive sendt til kunden. Sidstnævnte er især en fordel for kunder fra USA og Kina, hvor der er stor tidsforskel.

Videoløsning til live remote FAT

Carsten Suhr, servicechef, fortæller:

”Det koster rigtig mange penge og også meget for miljøet fx at flyve 14 mennesker til Danmark fra USA for at deltage i en FAT, så derfor giver business-casen også god mening for vores kunder”.

Videoløsning til live remote FAT

Software udviklet specielt til formålet

LivePro har desuden udviklet og leveret software, der kan dele videoerne op i kapitler svarende til den indholdsfortegnelse, som er i FAT-protokollen.

Det er let at følge med i og overskue for kunden.

Carsten fortsætter:

”Løsningen fra LivePro har oversteget vores vildeste forventninger (…), og vi har allerede talt med LivePro om nogle nye funktioner, som vi godt kunne tænke os at få implementeret i systemet. Dem glæder vi os rigtig meget til at få afprøvet”.

Specialprogrammeret controller

Flexicon stillede nogle specifikke krav til opgaveløsningen, som fx at udstyret skulle være let at betjene. Det imødekom LivePro ved at levere et betjeningspanel, hvor hver enkelt knap er programmeret til at have en specifik funktion, så medarbejderne fx lige nøjagtigt ved, hvilken knap de skal trykke på for at skifte kameravinkel eller stoppe/starte en optagelse.

Hele løsningen er meget robust og kompakt, hvilket gør, at udstyret nemt kan smides bag i en bil eller tjekkes ind i lufthavnen og tages med ud til kunden.

Ud over en livedemonstration af FAT´en bruger Flexicon også løsningen til fx træningsvideoer, salgsdemoer og servicevideoer til oplæring af nye medarbejdere.

Videoløsning til live remote FAT

Carsten er glad og tilfreds og tilføjer:

”Nu har vi benyttet løsningen fra LivePro i et halvt år, og feedback´en fra vores kunder har været fantastisk.

En af vores kunder kom med tilbagemeldingen: ”You exceeded our expectiations”.

 

Christian Malmgren, tekniker i LivePro, der har stået for specialprogrammeringen, fortæller:

Flexicon havde nogle helt specifikke krav til betjeningspanelet, og de ønskede sig også noget, der var let at gå til.

Vi fandt det derfor nødvendigt at specialprogrammere en controller. På den lavede vi knapper, der udløste automatisk udførelse af forskellige steps i en bestemt rækkefølge.
F.eks. udløser knappen, ”Start FAT”, at  første punkt i deres FAT-protokol loades, optagelsen starter og det grafiske layout fra den første række i FAT-protokollen vises."

Live remote FAT

 

Skal vi hjælpe dig med at bringe dit næste event online?

Udfyld kontaktformularen hvorefter vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.