Hybrid-events

Afhold din konference både med fysiske og online-deltagere

Skal dit event være et fysisk, online- eller hybrid-event?

Den klassiske, fysiske konference blev udfordret under corona-pandemien, hvor vi ikke måtte være sammen fysisk. Vi lærte derfor at mødes online.
Så når du i dag skal holde en konference, skal du tage stilling til, om dine deltagere skal være med fysisk i lokalet, online eller begge dele på én gang.

Sidstnævnte mulighed kaldes en hybrid-konference, et hybrid-møde eller et hybrid-event.

Læs med her, hvor vi guider dig til at vælge den bedst mulige form til netop dit event.

Fordele og ulemper ved fysiske, online eller hybrid-events

Direkte interaktion med deltagerne

Når du skal vælge mellem at afholde et fysisk, online- eller hybrid-event, er det vigtigt at tage højde for fordele og ulemper ved alle de tre forskellige setups.
Fysiske og hybride events og møder giver taleren mulighed for at se sit publikum i øjnene og få direkte feedback via mimik, klap, udråb eller lignende fra publikum. Denne feedback kan øge engagementet og interaktionen begge veje.

Nogle (især nye) talere ser det dog som en fordel ikke at skulle se publikum i øjnene, da det til tider kan være svært nok blot at komme ud over “scenekanten” med sit budskab. Taleren behøver ved et 100% online event ikke at bekymre sig om, hvordan publikum reagerer på oplægget og kan nemmere koncentrere sig om at levere indholdet.

Korte formater

Et webinar har ofte en kortere varighed (30-60 minutter) og afholdes typisk online for at mindske transporttid og besvær for deltagerne. Webinaret kan afvikles via din computers webcam eller et lidt større, semi-professionelt setup med kamera, mikrofon og lys.

Det giver mening at holde dit webinar online uanset antal deltagere, da det giver dine deltagere mulighed for at deltage uden at skulle flytte på sig, på tværs af landegrænser samt øge deres produktivitet.

Mangel på plads i lokalet

Når du holder et fysisk event (f.eks. en konference), får du forhåbentlig udfyldt alle pladser. Når du løber tør for stolepladser, kan du overveje at udvide konferencen med online-dimensionen, således at eventet bliver et hybrid-event.

Herved kan du give (eller sælge) endnu flere pladser - enten på samme eller andre præmisser end de fysiske deltagere.

Penge og CO2

Når vi ser på omkostningerne forbundet med fysiske events, klan der være både penge og CO2 at spare for dig ved at holde dit event online.

Du sparer penge på leje af lokale og forplejning, og du sparer CO2 for hver deltager, der ikke flyver eller tager bilen til din konference.

Uanset hvilken type event du vælger, vil vi anbefale altid at have ALLE dine deltagernes oplevelse for øje (både online og fysisk).

Professionel livestreaming

Hvis du vil i gang med at livestreame dine egne webinarer, kan du få inspiration på siden “Kom i gang med selv at livestreame”.

 

Hvis du hellere vil overlade teknikken til de professionelle, er du velkommen til at læse, hvordan vi udfører Professionel livestreaming her.

Har du brug for en snak om livestreaming?

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte det rette udstyr, som passer til dine behov.
- Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kom i gang med selv at livestreame