Livestreaming af Townhall-møder

Nå ud til alle i organisationen – på samme tid

Web-TV, intern broadcast og webcast. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de dækker over at lyd og billede transmitteres live – over internettet.

Dine kollegaer kan se med, når ledelsen præsenterer nye tiltag under eksempelvis kvartalsmøder eller såkaldte ‘fredagsmøder‘.

At bruge livestreaming til intern kommunikation, giver store økonomiske besparelser: Udover at dine kollegaer kan se med uanset hvor de er (og virksomheden sparer transportudgifterne), får du også dokumenteret kommunikationen i professionel lyd- og videokvalitet.

Vi optager det hele og leverer optagelsen få minutter efter mødet er slut. Du kan dermed uploade den færdige video til jeres interne kanaler.

Opsætning før livestreaming af townhall-møde hos Vestas

Vores roadshow er alt du behøver

I tæt samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, har vi udviklet og finjusteret vores eget townhall roadshow – og det kører allerede på landevejen!

Vi har stor erfaring og tager ansvaret for en succesfuld townhall-produktion fra A-Z. Højttalere, trådløse mikrofoner, kameraer og lys – alt er inkluderet og vi sikrer et professionelt resultat – hver gang.
Integration af PowerPoint-præsentation er standard hos os. Det vil sige, at seerne kan se præsentationen og taleren i god kvalitet – samtidig.

Ved at vi har effektiviseret udstyret, konceptet og processen, kan vores roadshow producere townhall-møder af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Du vælger selv platformen

Vi kan sende live til alle platforme – herunder også Skype for Business og Microsoft Teams.

Ønsker du at integrere live-afspilleren på jeres intranet (eksempelvis SharePoint), er dette også muligt.

Lad Simon ringe dig op og give en demonstration

Simon Testrup
Partner og teknisk ansvarlig

Direkte telefon: +45 60133724
E-mail adresse: simon@livepro.dk

Simon Testrup - LinkedIn

Livestreaming af townhall-møde hos NCC