Townhall-møder

Når jeres vigtige interne budskaber skal ud, er det vigtigt, at teknikken virker. Hver gang.

Nå ud til alle i organisationen - på samme tid

Web-TV, intern broadcast og webcast. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de dækker over at lyd og billede transmitteres live - over internettet.

Dine kollegaer kan se med, når ledelsen præsenterer nye tiltag under eksempelvis kvartalsmøder eller såkaldte 'fredagsmøder'.

At bruge livestreaming til intern kommunikation, giver store økonomiske besparelser: Udover at dine kollegaer kan se med uanset hvor de er (og virksomheden sparer transportudgifterne), får du også dokumenteret kommunikationen i professionel lyd- og videokvalitet.

Vi optager det hele og leverer optagelsen få minutter efter mødet er slut. Du kan dermed uploade den færdige video til jeres interne kanaler.

livestreaming landsmøde
livestreaming townhallmøde

Vores roadshow er alt du behøver

I tæt samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, har vi udviklet og finjusteret vores eget townhall roadshow - og det kører allerede på landevejen!

Vi har stor erfaring og tager ansvaret for en succesfuld townhall-produktion fra A-Z. Højttalere, trådløse mikrofoner, kameraer og lys - alt er inkluderet og vi sikrer et professionelt resultat - hver gang.
Integration af PowerPoint-præsentation er standard hos os. Det vil sige, at seerne kan se præsentationen og taleren i god kvalitet - samtidig.

Ved at vi har effektiviseret udstyret, konceptet og processen, kan vores roadshow producere townhall-møder af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Du vælger selv platformen

Vi kan sende live til alle platforme - herunder også Skype for Business og Microsoft Teams.

Ønsker du at integrere live-afspilleren på jeres intranet (eksempelvis SharePoint), er dette også muligt.

livestreaming townhallmøde

Kontakt os i dag

livestreaming