Townhall-møder

Når jeres vigtige interne budskaber skal ud, er det vigtigt, at teknikken virker. Hver gang.

Nå ud til alle i organisationen - på samme tid

Web-TV, intern broadcast og webcast. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de dækker over at lyd og billede transmitteres live - over internettet.

Dine kollegaer kan se med, når ledelsen præsenterer nye tiltag under eksempelvis kvartalsmøder eller såkaldte 'fredagsmøder'.

At bruge livestreaming til intern kommunikation, giver store økonomiske besparelser: Udover at dine kollegaer kan se med uanset hvor de er (og virksomheden sparer transportudgifterne), får du også dokumenteret kommunikationen i professionel lyd- og videokvalitet.

Vi optager det hele og leverer optagelsen få minutter efter mødet er slut. Du kan dermed uploade den færdige video til jeres interne kanaler.

livestreaming landsmøder
livestreaming af townhall-møder

Vores roadshow er alt du behøver

I tæt samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, har vi udviklet og finjusteret vores eget townhall roadshow - og det kører allerede på landevejen!

Vi har stor erfaring og tager ansvaret for en succesfuld townhall-produktion fra A-Z. Højttalere, trådløse mikrofoner, kameraer og lys - alt er inkluderet og vi sikrer et professionelt resultat - hver gang.
Integration af PowerPoint-præsentation er standard hos os. Det vil sige, at seerne kan se præsentationen og taleren i god kvalitet - samtidig.

Ved at vi har effektiviseret udstyret, konceptet og processen, kan vores roadshow producere townhall-møder af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Du vælger selv platformen

Vi kan sende live til alle platforme - herunder også Skype for Business og Microsoft Teams.

Ønsker du at integrere live-afspilleren på jeres intranet (eksempelvis SharePoint), er dette også muligt.

livestreaming af townhall-møder

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
livestreaming