Landsmøder

Ud over at dit landsmøde når ud til hele landet, dokumenterer vi også det hele

Optag og livestream det kommende landsmøde

Der vil altid være medlemmer der ikke kan være fysisk tilstede på dagen. Ved at livestreame jeres kommende landsmøde, inkluderer du alle jeres medlemmer og de kan følge med fra computer, iPad eller telefon.

Vi tilbyder en simpel livevideo-afspiller der indsættes på din organisations egen hjemmeside - enten som offentlig eller skjult side.

Seerne, der ser med online, kan stille spørgsmål og skrive kommentarer direkte til landsmødet. Afholder organisationen generalforsamling under landsmødet, kan seerne også stemme.

livestreaming landsmøder
livestreaming landsmøder

Både store og små landsmøder er værd at livestreame

Vi har livestreamet landsmøder i mange år og har stor erfaring med både store og små landsmøder.

Ved mindre landsmøder, som ofte afholdes på hoteller og konference-steder, kan vi koble os op til det allerede eksisterende lydanlæg.

Ved større møder, plejer vi selv at stå for selve lydproduktionen og leverer derfor anlæg, højttalere, trådløse mikrofoner m.v.

Integration af PowerPoint-præsentation er standard hos os. Det vil sige, at seerne kan se præsentationen og taleren i god kvalitet - samtidig.

Ved at vi har effektiviseret udstyret, konceptet og processen, kan vi producere landsmøder af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Coding Pirates Landsmøde 2019

Sådan så det ud for seerne til Coding Pirates Landsmøde 2019. Taler til venstre, præsentation til højre og programmet nederst.

livestreaming af landsmøder

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
livestreaming