Livestreaming af landsmøder

Optag og livestream det kommende landsmøde

Der vil altid være medlemmer der ikke kan være fysisk tilstede på dagen. Ved at livestreame jeres kommende landsmøde, inkluderer du alle jeres medlemmer og de kan følge med fra computer, iPad eller telefon.

Vi tilbyder en simpel livevideo-afspiller der indsættes på din organisations egen hjemmeside – enten som offentlig eller skjult side.

Seerne, der ser med online, kan stille spørgsmål og skrive kommentarer direkte til landsmødet. Afholder organisationen generalforsamling under landsmødet, kan seerne også stemme.

Både store og små landsmøder er værd at livestreame

Vi har livestreamet landsmøder i mange år og har stor erfaring med både store og små landsmøder.

Ved mindre landsmøder, som ofte afholdes på hoteller og konference-steder, kan vi koble os op til det allerede eksisterende lydanlæg.

Ved større møder, plejer vi selv at stå for selve lydproduktionen og leverer derfor anlæg, højttalere, trådløse mikrofoner m.v.

Integration af PowerPoint-præsentation er standard hos os. Det vil sige, at seerne kan se præsentationen og taleren i god kvalitet – samtidig.

Ved at vi har effektiviseret udstyret, konceptet og processen, kan vi producere landsmøder af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Lad Simon ringe dig op og give en demonstration

Simon Testrup
Partner og teknisk ansvarlig

Direkte telefon: +45 60133724
E-mail adresse: simon@livepro.dk

Simon Testrup - LinkedIn

Sådan så det ud for seerne til Coding Pirates Landsmøde 2019. Taler til venstre, præsentation til højre og programmet nederst.