Mød vores team

Louise_kvadratisk

Louise

Partner & Producer
+45 4128 5635
louise@livepro.dk
Simon_kvadratisk

Simon

Partner og Teknisk chef
+45 6013 3724
simon@livepro.dk
Morten_kvadratisk

Morten

Livestream-tekniker
+45 2737 0030
morten@livepro.dk
Christian_kvadratisk

Christian

Livestream-tekniker
+45 3113 1911
christian@livepro.dk
Maggie_kvadratisk

Maggie

Marketing Manager

Vores passion for livestreaming

Hver dag arbejder vi på at udbrede brugen af livestreaming og samtidig skabe godt og relevant indhold til dine kunder.

Vi elsker live-formatet, fordi det er levende og engagerende, og vi ønsker at alle vores kunder skal opnå fuldt udbytte af deres interaktion med aktiviteter overfor målgruppen.

LivePro består af Simon og Louise, der i 2015 stiftede selskabet som en fælles passion for video og liveproduktion. Facebook lancerede samme år deres live-format “Facebook Live”, som hurtigt blev populært.

Mange større virksomheder har siden da forsøgt sig med formatet men har måttet indse, at håndholdte livevideoer ikke altid slår til med billede- og lydkvalitet.

Vi har derfor specialiseret os inden for brugen af livestreaming – og især Facebook Live, da livevideoer har stort potentiale for interaktion med din målgruppe. Vi lader derfor dig koncentrere dig om indholdet, imens vi tager os af alt det tekniske.

Under en typisk produktion, er Louise producer og klipper mellem kameravinkler samt indsætter grafik. Simon er teknisk ansvarlig og står blandt andet for at styre kameraerne. Ved større produktioner, udvider vi mandskabet med freelancere.