FAQs | LivePro

FAQs

Q?

Leverer I også lys og lyd udstyr?

A.

Ja - hos LivePro kommer vi med hele pakken. Vi har professionelt lys- og lydudstyr og til musikalske livestreaminger leverer vi også en lydmand inkl. 24-kanalers digital mixer. Lydmanden får ansvaret for at lyden fra bandet og/eller artisten er den bedst mulige.

Q?

Jeg vil gerne bestemme hvem der skal se livestreamingen – er det muligt?

A.

Ja, det er det. Vi kan streame til en password-beskyttet side på din hjemmeside. Du styrer dermed selv hvem der skal have kodeordet til siden udleveret.

Q?

Jeg vil gerne vise noget fra min computer under en streaming – er det muligt?

A.

Ja, det er det! Vi kan sagtens bruge signalet fra din computer til at kunne klippe over til når du skal vise noget fra din computer til seerne.

Q?

Hvordan fungerer Facebook Livestreaming?

A.

Du logger midlertidigt ind i softwaren på vores produktionscomputer og herefter opsætter vi i fællesskab indstillingerne for Facebook Livestreamingen. Dette kræver naturligvis at den bruger du logger ind med, har rettigheder til at slå opslag op på den pågældende side på Facebook. Herefter beslutter vi hvad der skal stå som titel og hvilken tekst der skal stå i statusopdateringen.

Efter et par prøver hvor vi tester hvordan indledningen skal være, startes livestreamingen når alle er klar.
Når vi livestreamer til Facebook, har vi en iPad med som alle kommentarer vil blive vist på. Dermed er det nemt og hurtigt for jer at se de indkommende spørgsmål fra seerne og dermed skabe interaktivitet med seerne.

Q?

Kommer I med alt udstyr, eller er der noget vi som kunde skal sørge for?

A.

Vi er totalleverandør inden for livestreamning. Vi leverer kameraer, teknikere, lyd/mikrofoner, ledninger plus meget mere. I skal endda ikke engang sørge for internet, for det har vi også med.

Q?

Kan i livestreame til vores hjemmeside?

A.

Ja, vi kan sagtens levere livestreamingen til at blive vist på jeres hjemmeside via YouTube Live.

Q?

Hvilke udbydere kan LivePro livestreame til?

A.

Vi kan livestreame til mange Livestream-partnere såsom YouTube, Ustream, Twitch, DaCast og Facebook. Derudover kan vi vise livestreamingen direkte på kundens hjemmeside.